mythinkstation.info Работни станции за професионалисти по индивидуална поръчка

Привет,

Щом четете това, вероятно се интересувате от висок клас компютри за професионална работа. В mythinkstation.info ще намерите само такива.

Компютрите в mythinkstation.info стават и за непрофесионална работа. Тези компютри могат да се използват и за игри. Стават и за офис работа, за филми, музика и други забавления, въобще за всичко, за което могат да се ползват всички компютри, но това не е тяхното предназначение.

При нас ще намерите компютри, с които да съкратите времето за извършване на задачите си в пъти; които могат да работят 24х7 натоварени на 100%; в които да инсталирате толкова памет и дискове, колкото не сте си мислили, че може; които са сертифицирани от производителя на професионалния софтуер, който ползвате; чиято цена ще ви изненада приятно.

Компютрите, които можете да намерите в mythinkstation.info, са само нови и се поръчват специално за Вас в завод на Lenovo. При нас няма разпродажба на залежали наличности, промоции на конкретни модели, отстъпки в събота до обяд, черни и бели петъци, комплекти с „подаръци”, маркетингови трикове и маневри. Конфигурацията на Вашата машина е индивидуална и уникална и точно пасва на Вашите изисквания и бюджет. Вие сте професионалист и знаете какво Ви трябва, за да работите най-добре, а ние ще направим най-добрата конфигурация в рамките на бюджета Ви.

Как да работите с нас:

1.       Изберете серията работна станция, която най-добре Ви пасва, на http://www.mythinkstation.info/index;

2.       Наберете компонентите, които желаете, и изпратете конфигурацията с бутона „Request price”. В полето “Notes” запишете информация, която не е включена във формата, а е важна за Вас;

3.       Ние ще потвърдим получаването на запитването Ви и ще се свържем с Вас, ако имаме въпроси и препоръки и да уточним всички детайли за Вашата конфигурация;

4.       В рамките на два-три дни ще Ви изпратим ценова оферта;

5.       При потвърждение от Ваша страна, ние поръчваме Вашия компютър към Lenovo;

6.       Производството и доставката могат да отнемат около 30 дни, но обикновено става по-бързо.

Две допълнителни интересни възможности:

В mythinkstation.info можем да се ангажираме дългосрочно с цената на Вашата конфигурация и да се споразумеем така, че да можете да планирате прецизно бюджета си и да знаете, че можете да поръчвате Вашия модел точно на същата цена, когато Ви се наложи.

Ако трябва да се уверите в съвместимостта на системата с Вашето специфично приложение или в степента на подобрението на работата си, ние в mythinkstation.info можем да поискаме специално за Вас тестов компютър от Lenovo, който да ползвате за известно време без ангажимент за покупка или някакви разходи за Вашата организация.

Благодарим Ви, че ни отделяте от времето си и се надяваме да работим заедно. Започнете тук.